CORRECTION | Wednesday, Jan. 28

This article has been corrected. You may view this article’s correction here.

The story “Supervisors seek to develop, publicize secret garden” contained several errors. First, the photographs accompanying the story did not depict the Marsh Botanic Garden, but rather a School of Forestry & Environmental Studies greenhouse and storage area adjacent to Greeley Memorial Laboratory. Second, the greenhouses should not have been described as “rickety”; the greenhouses are well-maintained, clean and safe to occupants, although administrators would eventually like to replace two aging wood-frame greenhouses. Moreover, the director of the garden, Timothy Nelson, was inaccurately quoted as saying “we want to preserve [the garden’s] history”; more accurately, Nelson said his primary goal in developing the garden is to optimize its use for current education, research and outreach, and as a green space for members of the Yale community to enjoy. The article also incorrectly stated that planned improvements to the garden have been put on hold as a result of the economic downturn; a greenhouse addition is currently under construction at the garden, and Nelson said other projects outlined in a basic planning study are planned for implementation over the next 10 years, pending further planning and approvals.

Comments